Bal demişken birazcık nasıl yapıldığından ve Gurme Bal'ın neden farklı olduğundan bahsedelim.
Arıların çeşitli çiçekler ve meyve tohumlarından aldığı nektarı yutarak midesinde çeşitli
enzimlerle değişime uğrattığı ve kovanlarında peteklere yerleştirdiği faydalı bir besin
maddesidir. Yarım kiloluk bir bal için dokuz yüz bin arının bir günlük çalışma yapması
gerekmektedir. Bal, cildin güzelleşmesinden vücudun güçlenmesine kadar bir çok faydaya sahiptir.
Mandıram Erzurum ve diğer Doğu illerimiz kırsalında ilkel yöntemler ile üretilen balları toplar
ve gelişmiş laboratuvarlarında analiz ederek kalitesi Gurme Bal markasını taşımayı hakeden
balları sizlerin kahvaltı masalarını güzelleştirmek için satışa sunar. Ve asıl analiz o zaman
başlar. Çünkü; Her müşterimiz bizim için bir gurmedir.