Powered by:Proticaret
Gurme Bal | Erzurum Balı | Hakkari Balı | Bal Çeşitleri : Mandıram
tarihce
GURME BAL

Bal demişken birazcık nasıl yapıldığından ve Gurme Bal'ın neden farklı olduğundan bahsedelim. Arıların çeşitli çiçekler ve meyve tohumlarından aldığı nektarı yutarak midesinde çeşitli enzimlerle değişime uğrattığı ve kovanlarında peteklere yerleştirdiği faydalı bir besin maddesidir. Yarım kiloluk bir bal için dokuz yüz bin arının bir günlük çalışma yapması gerekmektedir. Bal, cildin güzelleşmesinden vücudun güçlenmesine kadar bir çok faydaya sahiptir. Mandıram Erzurum ve diğer Doğu illerimiz kırsalında ilkel yöntemler ile üretilen balları toplar ve gelişmiş laboratuvarlarında analiz ederek kalitesi Gurme Bal markasını taşımayı hakeden balları sizlerin kahvaltı masalarını güzelleştirmek için satışa sunar. Ve asıl analiz o zaman başlar. Çünkü; Her müşterimiz bizim için bir gurmedir.